· 

Online coaching

Naast de fysieke behandelingen voer ik gesprekken met mijn cliënten om hen te helpen hun ware zelf terug te vinden, balans te creëren en zich weer goed te voelen in hun eigen lichaam.

 

Na een zwaar jaar waarin ik mijn eigen innerlijke demonen heb geconfronteerd, heb ik een van de grootste beslissingen van mijn leven genomen. Deze ervaring heeft me nieuwe inzichten en lessen gebracht, die ik nu met liefde deel tijdens mijn coachgesprekken. Mijn persoonlijke reis heeft me laten zien hoe waardevol het is om jezelf opnieuw te ontdekken en in balans te komen. Dat is precies wat ik aan mijn cliënten wil meegeven: persoonlijke begeleiding, zodat ook jij weer grip krijgt op je leven en je ware kracht kunt omarmen.

Wat ik voor je kan doen

Een behandeling is meer dan alleen fysieke zorg. Soms is een goed gesprek zelfs waardevoller dan de behandeling zelf.

 

De afgelopen jaren heb ik veel cliënten mogen begeleiden. Het zijn vaak de kritische vragen die je zelf niet stelt. Ik help je graag om dieper te graven en samen te zoeken naar het echte antwoord.

 

Ik ben er om je te prikkelen wanneer dat nodig is, en om je te helpen reflecteren op je eigen antwoorden.

 

Een coachgesprek kan soms best even pittig zijn, maar geeft je ook nieuwe, verhelderende inzichten en helpt je verder op je pad.

 

Wat je kunt verwachten:

  • Diepgaande, pittige vragen om de kern te raken
  • Reflectie op je antwoorden
  • Ontdekken wat je écht wilt
  • Meer rust in je hoofd
  • Beter beslissingen kunnen nemen
  • Leren voor jezelf te kiezen
  • Tools die je de rest van je leven kunt gebruiken

Mijn verhaal

Na jaren van opgehoopt trauma kon ik de muur die ik om mezelf had opgebouwd niet langer overeind houden. Ik had een mechanisme ontwikkeld om ermee om te gaan, maar maakte een fout die grote gevolgen had. Achteraf ben ik dankbaar dat dit is gebeurd, want het heeft me zoveel moois gebracht en ik weet dat er nog meer op mijn pad gaat komen.

 

Deze ervaring heeft me op een nieuwe manier naar mijn leven laten kijken. Ik liep vast en werd gedwongen om keuzes te maken, omdat rechtdoor gaan geen optie meer was.

 

Het resultaat is een van de grootste stappen in mijn leven geworden: een nieuw leven met meer vrijheid en ruimte, waarin ik eindelijk het werk kan doen waar ik diep in mijn hart altijd naar heb verlangd. Het voelt nu als mijn missie om anderen, die nog in hun eigen worstelingen vastzitten, te helpen met de lessen die ik heb mogen leren.

 

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling. Het begon al tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, waar ik basis psychologie mocht leren. Later volgde ik cursussen en deed ik zelf onderzoek waarbij boeken zoals Ki en Master Your Mindset me inspireerden. Uiteindelijk volgde ik mijn TCM-studie (Traditionele Chinese Geneeskunde), waardoor ik cliënten op een dieper niveau kon begeleiden. 

 

Daarnaast heb ik vele cursussen gevolgd, zoals De Wijsheid van Trauma van Gabor Maté en Levensfases en Transities. Met mijn eigen persoonlijke ervaring, professionele begeleiding en waardevolle coaching heb ik inmiddels nog meer mooie tools geleerd om anderen te ondersteunen.

 

 

Aan de slag

Start vandaag nog met een coachgesprek en ontdek de echt obstakels in jouw leven.

Plan je eerste online coachgesprek via de onderstaande knop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0